Database-beheer is meer dan alleen het beschikbaar houden van databases. Een goede database-beheer kenmerkt zich door een goede beveiliging, het optimaliseren van performance en het actueel houden van data. Van belang zijn tevens het volgen van ITIL-processen en effectief versie-beheer, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Onze specialiteit is het naar een hoger niveau tillen van uw database(beheer). Niet afwachtend, maar actief meedenkend. Geen ingewikkelde plannen of adviezen, maar met de meest praktische oplossing voor u en uw bedrijf waarmee u direct aan de slag kunt

Iedere opdracht is anders en daarom zoeken we altijd naar creatieve oplossingen die het best passen bij uw organisatie. Door deze creativiteit en kennis over te dragen aan uw medewerkers zal het database-beheer ook in uw organisatie sterk verbeteren.

Rekam Technology kan betrokken blijven bij uw organisatie waardoor u kunt blijven rekenen op onze specialistische kennis. Wij zullen er zijn als u ons nodig heeft. U hoeft daarvoor geen duur jaarlijks supportcontract af te sluiten. Wij bieden u in plaats daarvan een uren-strippenkaart aan, waar u gebruik van maakt op het moment dat dit nodig is.

Rekam Technology:
uw rots in de branding